JANUAR TILBUD: Ta' 3 og betal for 2

Vi kan ikke se Black Friday for bare træer

Vi kan ikke se Black Friday for bare træer

Nu sidder du måske og tænker ”hvorfor kører I ikke bare nogle sindssyge tilbud ligesom alle andre virksomheder til Black Friday?” og det er der faktisk et godt svar på...

Vi har dagligt et fokus på vores indre miljø, nemlig tarmmiljøet – læs mere i denne blog. I denne uge, vil vi også have fokus på et andet miljø, nemlig klimaet på jorden, som har det med at blive glemt til kommercielle højtider som f.eks. Black Friday, der nu er over os.

Vidste du, at det gennemsnitlige Black Friday indkøb koster kloden 342,3kg CO2, hvilket svarer til en flyvetur til Madrid?

Her er 3 tips til at være blid mod klimaet til Black Friday i år:
  • Køb lokalt
  • Køb bæredygtigt
  • Giv tilbage til naturen – donér et træ, saml affald op, sorter dit skrald

Vidste du, at det i gennemsnit koster kloden 3,68kg CO2 pr. pakke du får leveret efter et online køb?

Når du køber hos os til Black Friday, så overholder vi selvfølgelig alle 3 mål! Vores produkter er dansk produceret, samt har en bæredygtig og genanvendelig emballage.
Derudover har vi lavet det helt specielle tiltag i år, at vi donerer træer for hvert produkt der bliver solgt fra d. 22. november til og med d. 29. november 2021.

For hvert produkt solgt, planter vi et træ.
For hvert tiende produkt solgt, planter vi ti ekstra træer.

Vi svinger ikke selv skovlen og planter træerne, men samarbejder derimod med organisationen Growing Trees Network Foundation, som planter træer i de danske skove via donationer.

 

Køb FOKUS og plant et træ

KØB MÆT og plant et træ 

KØB IMMUN og plant et træ

Køb RO og plant et træ

Hvad kigger du efter?