FAQ

Hvorfor tage kosttilskud?

Kosttilskud er en nem måde, hvorpå du kan få de næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som kan være svære at få nok af, selv på en alsidig og sund kost. Hvis du ikke ønsker at tage et kosttilskud, kan du i stedet læse med på vores blog og/eller opskriftsunivers, for gode tips og idéer til et sundere dig.

Hvad er forskellen på præ- og probiotika?

Hvad er forskellen på præ- og probiotika? De fleste har hørt om probiotika, som er defineret ved at være levende bakteriekulturer man indtager, for at få en bedre tarmmikrobiota. Præbiotika er lidt anderledes, da det indtages for at forstærke de gode bakteriekulturer, der allerede har bosat sig i tarmen. Præbiotika skal derfor ses som gødning til din sunde tarmflora. Vores præbiotika indeholder derfor kun naturlige, botaniske ingredienser, som styrker din krops naturlige tarmflora og hjælper din tarm tilbage i balance. Er din tarm i balance, er dit hoved det også!

Læs mere om dette spændende emne, på vores blog her.

Må jeg anvende jeres produkter, hvis jeg har en sygdom eller er gravid?

Ved vintersnue, forkølelse og stresssymptomer, anbefaler vi vores produkter. Ved alle andre sygdomme og tilstande, herunder også graviditet, anbefaler vi at du tager en snak med din læge, inden du bestiller produktet.

Kan produkterne kombineres?

Ja, produkterne kan både tages individuelt eller i kombination med hinanden, afhængig af hvilken effekt du ønsker.

Vi anbefaler følgende kombinationer:
FOKUS (2 stk. morgen) + RO (2 stk. aften)
RO (2 stk. morgen eller aften) + MÆT (2 stk. morgen)
MÆT (2 stk. morgen eller aften) + FOKUS (2 stk morgen)
IMMUN (2 stk. morgen) + FOKUS/RO/MÆT (2 stk.)

Hvis du kombinerer produkterne, anbefaler vi stadig at du tager 2 kapsler af hver, for at opnå den fulde effekt. Da alle kroppe er forskellige, har vi dog også oplevet at nogle får fuld effekt, ved at tage blot 1 kapsel af det ene produkt eller af begge produkter når de kombineres. Vi vil altid opfordre dig til at afprøve hvordan din krop reagerer.

Hvornår og hvordan skal produktet indtages?

FOKUS: 2 stk. dagligt ved indtagelse om morgenen.
RO: 2 stk. dagligt ved indtagelse om aftenen.
IMMUN: 2 stk. dagligt ved indtagelse om morgenen.
MÆT: 2 stk. dagligt ved indtagelse om morgenen eller aftenen.


Hvis du ikke opnår effekt, ved at indtage produktet efter denne vejledning, anbefaler vi at du prøver at skubbe tidspunktet for hvornår du tager kapslerne.

Vi anbefaler at man sluger kapslen. Åbnes kapslen for at indtage indholdet som pulver i f.eks. mad/drikke, vil effekten være minimeret, da kapslen sikrer at produktet når hele vejen ned til tarmen intakt.

Produktet kan både indtages på tom og fuld mave. Hvis du tager mere end ét produkt, bedes du kigge under spørgsmålet ”Kan produkterne kombineres?”, eller skrive til os på premind@metaceutic.com.

Kan jeg anvende produktet ved specifikke diæter/allergener?

PREMIND®BIOTICS er plantebaseret (vegansk) og helt fri for kemi, gluten, GMO og allergener.

Har du spørgsmål til allergener, indhold eller f.eks. er i gang med vægttab og/eller lever på en udelukkelsesdiæt (LCHF, Low FODMAP etc.), så kontakt vores diætist, Rikke, på rikke@metaceutic.com.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Generelt anbefaler vi følgende:
Øget mentalt overskud: FOKUS
Bedre immunforsvar og grundlæggende tarmsundhed: IMMUN
Øget mental balance og bedre nattesøvn: RO
Færre cravings og assistance i et vægttabsforløb: MÆT

Hvor lang holdbarhed er der på produkterne?

Der står altid en ”bedst før udgangen af” på produktet.

Min rabatkode virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Tjek om du har kommet noget i kurven, som rabatten ikke understøtter, f.eks. kan rabatkoderne ikke bruges ved vores abonnementsløsning, medmindre det direkte står i den mail/kode du har fået.

Du kan også prøve at skrive koden med små bogstaver, hvis nogle af dem er beskrevet som at skulle være store. Prøv også at taste koden i stedet for at kopiere den ind.

Hvis du ikke kan finde problemet, så skriv til os på premind@metaceutic.com, så hjælper vi dig med at finde ud af hvad der er gået galt.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min ordre eller min ordre er beskadiget?

Skriv til os på premind@metaceutic.com så vi hurtigst muligt kan få styr på din ordre.

Hvad gør jeg, hvis jeg modtager et forkert produkt eller min ordre ikke er kommet?

Skriv til os på premind@metaceutic.com så vi hurtigst muligt kan få styr på din ordre.

Hvordan virker abonnementsordningen?

Vores abonnementsordning er til dig, der ønsker et bæredygtigt, billigere og nemt alternativ til at skulle huske at bestille når glasset er ved at være tomt. Du modtager hver måned dine udvalgte produkter i vores bio-nedbrydelige refill-poser i god tid.

Hvordan laver jeg ændringer eller opsiger mit abonnement?

Du kan logge ind på din profil i øverste højre hjørne. Du kan også blot skrive en mail til premind@metaceutic.com hvis du ønsker at ændre produktet i dit abonnement eller hvis du ønsker at opsige.

Hvordan opdaterer jeg navn og leveringsoplysninger?

Du kan ændre navn, adresse og leveringsoplysninger på din profil. Din profil har du adgang til i øverste, højre hjørne på vores hjemmeside.

Kan jeg afbestille/ændre min ordre?

Det er desværre ikke muligt, at ændre/afbestille din ordre efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Hvis du har spørgsmål hertil, bedes du kontakte os på premind@metaceutic.com.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg ønsker at sælge Premind®Biotics produkter i min klinik/butik/webshop?

Vi hører gerne fra dig på premind@metaceutic.com.

Hvordan bliver jeg medlem?

For at blive medlem i vores PREMIND®Club, skal du være abonnementskunde, altså købe minimum ét af vores produkter på abonnement.

Hvad er dine PREMIND®Club fordele?

Et PREMIND®Club medlemskab giver dig fordele som du kan bruge til at forbedre din sundhed – og som kan mærkes på pengepungen.

BONUS 1: Du sparer 20% hver måned når du køber vores produkter på abonnement. De bliver leveret i vores bæredygtige refill-poser.
Derudover bliver du en del af PREMIND®Club-universet, hvor du altid er blandt de første der modtager spændende viden om tarmsundhed, lækre opskrifter og gode tilbud.

BONUS 2: 50% rabat på Anna Bogdanovas Neuroflow Startkit.

BONUS 3: Gratis fragt på din refill-pose.

Kan jeg skifte fra et produkt til et andet i mit abonnement?

Ja, det kan du! Og vi hjælper gerne.

Send din mail til premind@metaceutic.com inden den 15. i en pågældende måned, så sørger vi for at du modtager det nye produkt i den efterfølgende måned.

Dvs. ønsker du at modtage det nye produkt fra maj, skal du skrive til os inden den 15. april.

Du betaler det samme abonnementsbeløb og vi tager ingen administrationsgebyrer for at flytte dit abonnement til et andet produkt.

Hvordan melder jeg mig ud?

Ønsker du ikke længere at være medlem af PREMIND®Club, så skriver du blot en mail til premind@metaceutic.com.
Afmelding skal ske inden d. 15. i en måned. Du modtager en bekræftelse uanset om du opsiger via hjemmeside eller ved at skrive direkte til os.

Hvad kigger du efter?